Åbningstider:  Man‑Tors  10:00‑18:00   Fre 15.00-19.00   Lør‑ 10:00‑16:00
Ring nu:  +45 31 51 12 73

Erhverv

ITech-Rep > Erhverv

[segment id=”featured-sources”]

Er du en erhvervskunde?

[wrap class=”featured-list”]

[one_col]

Erhvervsaftale

[/one_col]

[/wrap]

[/segment][segment id=”app-features”]

[wrap class=”feature”]

Er du vores nye kunde ?

Vi kan tilbyde jer en service- & reparations aftale hos os .

 

 

 

ITech-Rep.dk arbejder hårdt for at der altid er fremgang og tilfredse kunder. Med kvaliteten i vores arbejde kan vi både fastholde eksisterende kunder og dermed også tiltrække nye kunder. Vi er en virksomhed med 10 års erfaring og er i stand til at levere det ønskede til alle vore kunder.

 

Vi beskæftiger os med reparation og service af smartphones, tablets, PC'er og diverse elektronik og anvender kun OEM & Originale dele! . Hos ITech-Rep har vi også salg- & ombytningsservice.
Hos os er Kvalitet og Service altid i top. Derfor tilbyder vi altid 2års reklamationsret på det udførte arbejde og udskiftede reservedele.
 
Har det interesse? Så kontakt os og få en service- & reparations aftale med ITech-Rep.dk, og slip for bøvlet med at finde en reparatør, når du har brug for en.
 

 

[/wrap]

[wrap class=”feature”]

[six_col]

 

[/six_col]

[wrap class=”feature”]

[six_col class=”reverse no-margin”]

Når du kan bestille os nu – så hvorfor vente? (Erhvervsformular)

Denne formular giver dig den åbenlyse mulighed for hurtig at komme i kontakt med os. Du må meget gerne benytte denne formular til at efterspørge pristilbud mv. Hvis du har en model som du ikke kan finde prisen på, eller gerne vil høre hvornår vi har tid til at behandle din reparation benyt da venligst også nedstående formular.  Alle henvendelser behandles fortrolig og vi vil gøre vores bedste for at besvare alle henvendelser inden for 24 timer. 

Bestil os formular
Navn
Tlf. nr *
Din e-mail (skal udfyldes)
Jeg ønsker at reparere en...
Vi må kontakte dig via...
... SMS... Email... Opkald
Din besked

[wrap id=”pricing-faq-header”]

FAQ

[/wrap]

[segment id=”pricing-faq”]

[six_col]

Hvordan er jeres kvalitet og garanti?

Alle de reservedele vi bruger er leveres fra vores danske leverandør der sælger markedets bedste kvalitet, reservedelene er testet for de forskellige fejl og svagheder og vi står inde for at du de reservedele vi leverer aldrig kommer til at svigte dig. Skulle der nogen problemer med dit udstyr, så giver vi 2 år garanti på alt hvad vi leverer og vi kan derfor garantere jer for at I ikke kommer til at opleve problemer i løbet af de første to år. Hvis der opstår problemer under garanti-perioden udskifter vi reservedelene for dig gratis – at du er tilfreds, er det vigtigste for os.

Hvordan kan jeg aflevere mit reparation til jer?

Booking

Hvis du allerede nu ved at du skal få repareret din telefon hos ITech-Rep og ved at du har mulighed for personlig henvendelse, så kan du med det samme gå ind på “BOOK OS” i menuen, og booke en tid hos os – her kan du være sikker på at vi har sat tid af kun for dig, og vi vil være klar til at hjælpe dig. Efter du har foretaget en booking vil du blive kontaktet yderligere for nærmere aftale, og bekræftelse af aftalen.

Afhentnings service

Har du ikke selv tid til at komme ud med din telefon til os, eller har du ikke lige transportmulighederne? Så er det heller ikke noget du skal tænke over, hvis du bare er villig til at smide 49,- kroner oveni din reparations pris kan vi både afhente og aflevere din telefon til selvvalgt adresse inden for Odense-området. Såfremt du bor andre steder på Fyn uden for Odense, for eksempel Nyborg eller lignende vil det koste dig 99,- kroner.

Send med post danmark

 Som en ekstra service for den enkelte kunder du ligeledes mulighed for at indsende din telefon til os med track&trace number, hvor vi efterfølgende vil reparere din telefon og sende den tilbage til dig. For at øge fleksibiliteten og gør det så billigt som muligt vil du kun skulle påregne fragtprisen frem til os, og så giver vi fragten retur efter endt reparation.

Har du yderligere spørgsmål så skal du være velkommen til at stille os de ønskede spørgsmål under “Kontakt os”.

[/six_col]

[six_col_last]

Hvorfor ITech-Rep.dk?

Er uheldet ude, og har du brug for en hjælpende hånd? Har du ikke råd til at betale dyre regninger til større selskaber for at reparere din mobiltelefon, tablet eller computer? Hvis det er det du søger, så er ITech-Rep.dk det rette valg. ITech-Rep.dk er en virksomhed i Odense, som har flere års erfaring inden for reparationer af bl.a. mobiltelefoner, computere og tablets. Vi yder topkvalitet, med uforpligtende tilbud til Danmarks billigste priser.

Kunderne i Centrum Mission

ITech-Rep.dk arbejder hårdt for at der altid er fremgang og tilfreds kunder. Med kvaliteten i vores arbejde kan vi både fastholde eksisterende kunder og dermed også tiltrække nye kunder. Kunderne kan desuden opnå rabat, hvis de ønsker at reparere flere dele i deres telefon. Vi er en virksomhed som er i stand til at levere det ønskede til alle vore kunder. 

Mission 

Vores mission er at kunde ekspedere så mange kunder som muligt, og samtidig holde en rigtig høj standard inden for smartphone reparation. Kunden er altid i centrum og derfor kan du være sikker på en god behandling når du er hos ITech-Rep.dk

Hvordan kan jeg kontakte jer?

Der er flere forskellige måder at kontakte ITech-Rep.dk på. Du kan enten benytte Bestil os eller Kontakt os formularen her på hjemmesiden som er den foretrukne mulighed for os. Hvis du ikke ønker at gøre brug af førnævnte så kan du enten skrive til os på kontakt@itech-rep.dk eller ringe til os direkte på +45 31 51 12 73 for hurtigere svar. Alle spørgsmål og henvendelser behandles fortroligt og du kan være sikker på at være i gode hænder hos ITech-Rep.dk. Vi glæder os til at se dig!

[/six_col_last]

[/segment]