Åbningstider:  Man‑Tors  10:00‑18:00   Fre 15.00-19.00   Lør‑ 10:00‑16:00
Ring nu:  +45 31 51 12 73

ITech-Rep.dk tilbyder altid 2 års fuld reklamationsret fra reparationsdatoen på alle dele og alt arbejde du får udført hos os. Skulle der være problemer med dit reparerede elektronik skal du derfor være velkommen til at kontakte os for det videre forløb

iPhone 6S Reparation

REPARATIONTIDPRIS
REPARATION:
Skærmskift - OEM KVALITET
TID:
60 min
PRIS:
799,-
REPARATION:
Homeknap udskiftning
TID:
15 min
PRIS:
299,-
REPARATION:
Bagcover udskiftning
TID:
60 min
PRIS:
Ring for pris
REPARATION:
Batteri udskiftning
TID:
15 min
PRIS:
399,-
REPARATION:
Udskiftning af ladestik
TID:
60 min
PRIS:
399,-
REPARATION:
Tænd/ Sluk Knap
TID:
60 min
PRIS:
399,-
REPARATION:
Mikrofon udskiftning
TID:
60 min
PRIS:
399,-
REPARATION:
Højtaler udskiftning
TID:
60 min
PRIS:
399,-
REPARATION:
Udskiftning af ørehøjtaler
TID:
60 min
PRIS:
399,-
REPARATION:
Lydløsknap
TID:
60 min
PRIS:
399,-
REPARATION:
Volumeknap
TID:
60 min
PRIS:
399,-
REPARATION:
Bag kamera
TID:
60 min
PRIS:
399,-
REPARATION:
Front kamera
TID:
60 min
PRIS:
399,-
REPARATION:
Jackstik
TID:
60 min
PRIS:
399,-
REPARATION:
Diagnose
TID:
Afhænger af opgaven
PRIS:
199,- / I visse tilfælde UB.

Vi tilbyder walk-in service uden tidsbestilling. Hvis du har problemer med dit elektronik skal du være velkommen til at kigge forbi os i vores åbningstid – vi er altid friske på en god snak!

Lad os reparere din enhed ...

Jeg ønsker at reparere en...

Vi må kontakte dig via...
... SMS... Email... Opkald

Hvad er OEM?

Vi benytter altid udelukkende reservedele når vi foretager en reparation/udskiftning af dele på din enhed. OEM er den højeste standard af reservedele og betyder at delene svarer til originalen rent kvalitetsmæssigt. Dette vil sige at hvis du får monteret en ny skærm på din smartphone vil du opleve at skærmens kvalitet er mindst ligeså god som da din telefon var helt ny. Dette er blandt andet også forklaringen på hvorfor du nogle gange vil opleve at nogle af vores priser er en anelse dyrere end vores konkurrenter  – som for det meste benytter kopiskærme af ringe kvalitet.